27 Şubat 2013 Çarşamba

Bloklarda çekiliş var!!!

Bloklarda bol bol karşıma çıkan çekilişleri önce pek önemsememiştim ama sonra bunun güzel fikir olabileceğine karar verdim. Benim evimde de kullanmadığım numuneler, yaptığım ve ürettiğim bir çok ürün var bir kenarda bekleyen. Bunları doğumdan sonra ilk fırsatta toparlayıp bir çekiliş de ben yapacağım inşallah oğlumun şerefine...

Neyse Çekilişlere geri dönelim...

http://www.dortdortlukblog.com/2013/02/1000-izleyici-cekilisi.html
dortdortlukblog.com
dortdortlukblog.com

Ve

http://www.cicileydi.com/2013/02/cekilis3.html

cicileydi.com

cicileydi.com


22 Şubat 2013 Cuma

Pop Art Kumaşlar


Bu yıl çok moda bu pop art kumaşlar. kKi ilk çıktığı zaman görüp almıştım bu kumaşları. Bir yıldan fazladır da severek kullanıyorum salonumda. Bir çok model ve desende olan kumaşlardan en çok bunu sevdim. En azından ülkemizden çizimler taşıyor. Paris, modelleri tasarım olarak çok başarılı bulsamdan bizden bir şeyleri de görmek gurur verici.
Hem minik dokunuşlarla müthiş bir hava verdi hem de çok şıklar. Gebelik süreci olmasaydı yatak odama da bir şeyler yapacaktım ama nasip değilmiş. İnşallah bir gün onları da paylaşırım.

Aynı kumaştan önce masa örtüsü ve sandalye giydirmelerini diktim. Kalan parçalarla yastıklar yaptım. Baktım perde de harika olacak birde üzerine perdeyi ekledim. Geçenlerde sehbamın üzerine de örtü yaparak sona ulaştım.

Evimdeki Sanat Köşeleri

Salonumda
Mesleğim gereği çok seviyorum resim ve fotoğrafları. Bu nedenle de evimin her tarafında ayrı bir sergi açtım adeta. Salonumda arkadaşlarımın ve kendi yaptığım resimler var. Çalışma odamızda eşimin ve benim diplomalarımız ile onun makalelerinden kalan artık kağıtlar üzerine yaptığım gebelik çizimleri var. En sevdiğim ise koridor, çünkü orada yeğenlerimin yaptığı resimler var. Yatak odamıza ise düğün fotoğrafları bastırdığım tualler ile süsledim.

Kapı Süsümüz



Düğün hazırlıkları sırasında yapmıştım bu kapı süsünü, paylaşmak yeni nasip oldu. Ucuz plastik papatyalar alıp strafor üzerine slikon ile yapıştırdım o kadar.

Eşimden Hediye Biblo


Gebeliğimin başından beri internette görüp beğendiğim ama pahalı olduğu için alamadığım biblolardan ilham olarak eşimin yapmasını istediğim biblo. Eşimde sağolsun üşenmedi yaptı seramik hamurundan. İlk kez bir biblo yaptı ve harika oldu. Ellerine sağlık aşkım.

Mutlu Aile Biblomuz




Seramik hamuruna oldum olası bayılmışımdır. Ne zaman bir şeyler yapmak istesem, canım sıkılsa falan elimin altındaki malzemelerle kolaylıkla yapabiliyorum.

Teyzemize Hediye Kutu


Bir aksilik olmazsa teyzemiz doğuma gelecek ve 8 Mart teyzemizin doğum günü. Oğlun kendini teyzesine doğum günü hediyesi olarak sunmaya karar vermezse (Ki babamızın da doğum günü 12 Mart ve babamız da oğlumu hediye olarak çoook hevesle bekliyor) ona bir kutu hazırladık. İçine minik hediyeler koyup sürpriz yapacağız inşallah.

Lohusa Köşesi


Gebelikten yüz bulup her türlü şimarıklığı yapıyorum. Doğuma gün saydığım şu günlerde salonumun bir köşesine çikolata, lokum vb. şeyler ikram etmek için loğusa köşesi bile hazırladım.