14 Haziran 2017 Çarşamba

Amway Ankara Lansmanı



Gülsen Doğan'ın daveti ile Amway'in Ankara Lansmanındaydık. Amway’in yeni nesil vücut bakım koleksiyonu G&H, benzersiz ve besleyici formülü ile cildin sağlıklı ve dengeli görünmesini sağlıyor. Ayrıca bu özel seri hafif, sülfatsız ve ph dengeli formülü ile cildi yumuşatırken 3 yaşından büyük çocukların kullanımına uygun formülü içeriyor. 

 


G&H NOURISH+™, G&H REFRESH+™, ve G&H PROTECT+™ olmak üzere 3 ayrı seriden oluşan Yeni G&H, doğadan ilham alarak üretilen % 100 geri dönüşümlü ambalajı ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

 



G&H NOURISH+ EN RAHATSIZ CİLDİ BİLE RAHATLATIR! 





G&H NOURISH+™ serisi, Duş Jeli, Vücut Losyonu, Cilt Sabunu ve El Kremi içeriyor. 

Portakal Çiçeği Balı, Karite Yağı, Kabak Çekirdeği Yağı ile harmanlanan zengin formülü, cildi beslediği gibi rahatlatıyor.
Portakal Çiçeği, cildi nemlendirip yumuşatırken; Karite Yağı, cildin nem bariyerini onarmaya yardımcı olduğu bilinen A, E ve F vitaminlerini içeriyor.
Antioksidan özelliğe sahip Kabak Çekirdeği Yağı ise çevresel zarara karşı cildi koruyor. 

 




G&H REFRESH+ KURU CİLDİNİZİ YATIŞTIRIR!






G&H REFRESH+™ serisi, Duş Jeli ve Vücut Sütü içeriyor.

Aloe, Üzüm Çekirdeği Özü, Yeşil Çay Özü ile harmanlanan dengeli formülü, cildi yatıştırırken, yenilemeye ve nemlendirmeye yardımcı oluyor. Çevresel etkilere karşı cildi koruyarak enerji veriyor.







G&H PROTECT+, CİLDİNİZ İÇİN DOĞADAN GELEN KORUMA! 



G&H PROTECT+™ serisi, Konsantre El Sabunu, Kalıp Sabun, Deodorant ve Terlemeyi Önleyici Roll-On ve Deo Spray’den oluşuyor. 


G&H PROTECT, kötü kokuları gideriyor. Kir ve kuruluğa karşı daha iyi koruma sağlıyor. Ayrıca bu özel ürün Beyaz Çay Özü, Doğal Mineraller, Yaban Mersini Özüyle harmanlanan doğal içeriklerle zenginleştirilmiş bir formüle sahip.
İçeriğindeki Beyaz Çay Özü, cildi güçlendiriyor ve çevresel zarara karşı koruyor. Doğal Mineraller, cildi tazeliyor. C Vitamini ve antioksidanlar açısından zengin Yaban Mersini Özü ise mevcut çevresel zararı onarıyor.


 




Amway Hakkında
Amway, dünya çapında önde gelen doğrudan satış şirketlerden biridir. Şirket 1959’da Ada, ABD’de kurulmuştur ve 100’ün üzerinde ülke ve bölgede faaliyet göstererek 2016’da 8,8 milyar ABD doları bir ciro gerçekleşmiştir.  Amway 450’den fazla güzellik, zinde yaşam ve ev bakım ürünü sunmaktadır. Amway’in en çok satış yapan markaları NUTRIWAY™ vitamin ve takviye edici gıda ürünleri, ARTISTRY™ cilt bakım ürünleri ve renkli kozmetikleri ile eSpring™ su arıtma sistemleridir. Bu ürünlerin tamamı sadece Amway Serbest Girişimcileri tarafından satılmaktadır.
Amway ürünlerini satın almak için en yakın Amway Serbest Girişimcisi ile irtibata geçilebilir.  Eğer irtibatta olunan bir Amway Serbest Girişimcisi yok ise infoTR@amway.com.tr adresine yazarak veya (232) 455 44 44 telefon numarası vasıtasıyla en yakın Amway Serbest Girişimcisine ulaşılabilir. 
www.amway.com.tr
facebook.com/AmwayTurkiyeLtd
instagram.com/amwayturkiyeltd
twitter.com/amwayturkiye
dahaiyibiryasamicin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder